Ce trebuie să verific?

de ComputerSales, din Sfaturi calculatoare • 25 octombrie 2009 • Vizualizări: 3544 • 0 comentariiScrie o replică!

Dupa ce ati studiat capitolele precedente (ati decis de ce computer/componenta aveti nevoie, v-ati stabilit un buget, ati studiat, macar superficial, specificatiile produsului respectiv), va aflati in fata ofertelor diversilor comercianti, cu banii pregatiti si, sa speram, in cunostinta de cauza. Moment in care vine momentul comparatiilor intre diversele oferte. Evitati sa comparati numai pretul ci:

Sistemul Computer Sales are rolul de a va ajuta sa faceti aceste comparatii, din fata calculatorului, inainte de a va deplasa la comercianti.

In privinta comerciantilor, trebuie spuse cateva lucruri. Anume, chiar daca unii prezinta preturi ceva mai mari, fiti atenti la ceea ce ofera in schimb. Este posibil (desi nu obligatoriu) sa beneficiati de un mult mai bun service in garantie (in termeni de disponibilitate si rapiditate a rezolvarii problemelor), de consultanta de calitate etc.. Evitati firmele care arata ca si cum s-ar putea sa nu mai fie acolo in urmatoarele doua saptamani. Judecati la fata locului.

5.0/5 (1 voturi)

Tagscumpărare calculator

Comentează sau scrie un articol în replică!

Nume:
(sau pseudonim, obligatoriu)
Email:
(obligatoriu - NU va fi publicat)
Website:
(opţional)
Comentariu:
HTML permis membrilor: a, b, i, u, big, small, strike, sub, sup

Copyright 2005-2018. Toate drepturile rezervate.
0.05