Sfaturi scaner

de ComputerSales, din Sfaturi calculatoare • 25 octombrie 2009 • Vizualizări: 1106 • 1 comentariiScrie o replică!

Putem spune ca pentru utilizatorul casnic, aproape orice fel de scaner este suficient. Un parametru care va va interesa probabil mai mult decat rezolutia este viteza de scanare - o viteza prea mica chiar si la o rezolutie mai slaba, s-ar putea sa va enerveze daca aveti mult de scanat. Forma si dimensiunile scanerului pot avea insemnatate pe un birou deja plin, de accea va recomandam un scaner slim (subtire) sau ultra slim, care eventual poate fi depozitat vertical atunci cand nu este in functiune.

Utilizatorii pretentiosi, in schimb, vor trebui sa caute un scaner capabil de o calitate cvasi-perfecta si, de obicei, dotat cu un asa-zis modul sau adaptor pentru scanarea materialelor transparente: film foto, diapozitive; acest adaptor permite de regula scanarea filmelor de 35 mm. Pentru cei si mai pretentiosi, care vor sa scaneze transparente intr-un format mai mare, exista si adaptoare potrivite, insa scanerul va fi semnificativ mai scump. In privinta interfetei, este valabil ceea ce s-a spus despre imprimante.

0.0/5 (0 voturi)

Tagsscaner

1-1 din 1 comentarii.
1
pop
03 ianuarie 2011, 16:06:35

as dori sa stiu trage muzica de pe internet pe calculator si sa inregistrez pe sidiu sau spic.daca sar putea sa-mi trimiteti pe meil exemoplu ,sau un program expres si daca ma coasta,va multumesc

Comentează sau scrie un articol în replică!

Nume:
(sau pseudonim, obligatoriu)
Email:
(obligatoriu - NU va fi publicat)
Website:
(opţional)
Comentariu:
HTML permis membrilor: a, b, i, u, big, small, strike, sub, sup

Copyright 2005-2018. Toate drepturile rezervate.
0.1