Tableta laptop - hibridul viitorului

de ComputerSales • 12 septembrie 2012 • Vizualizări: 615709 • 0 comentariiScrie o replică!

Trăim în era tehnologiei touchscreen, un mod mult mai natural de a interacționa cu calculatorul, pentru majoritatea activităților pentru care îl utilizăm. O dată cu explozia pieței tabletelor, cele mai noi dotate cu procesoare puternice, memorie abundentă, conectivitate multiplă, ecrane mari cu o calitate deosebită, tabletele tind să ia locul laptopurilor în foarte multe situații.

Tabletă hibrid ASUS Eee Pad Transformer

Totuși, anumite activități, de obicei cele care necesită introducerea masivă de text (tehnoredactare, programare), reclamă prezența unei tastaturi, care poate acționa și ca încărcător și docking station, oferind un spor de conectivitate, sunet mai bun etc..

Toți marii jucători de pe piața computerelor mobilelor încep să ofere astfel de modele hibrid, laptop/tabletă: Dell (Windows 8), HP (Windows 8), Samsung (Windows 8), Sony (Windows 8), ASUS (Android 3.0). Se observă preferința pentru implementarea Windows 8, în detrimentul Android, tocmai pentru că aceste dispozitive sunt orientate spre activități de tip office, unde Microsoft continuă să domine piața, în ciuda alternativelor open source. Prin urmare, dacă vă gândiți la un asemenea hibrid, este probabil că veți folosi Windows 8. Implicit, costul acestor dispozitive va fi mai mare. Dacă aveți sau nu nevoie de un laptop convertibil în tabletă (sau o tabletă transformabilă în laptop), numai voi știți.

5.0/5 (4 voturi)

Tagslaptoptabletă

Comentează sau scrie un articol în replică!

Nume:
(sau pseudonim, obligatoriu)
Email:
(obligatoriu - NU va fi publicat)
Website:
(opţional)
Comentariu:
HTML permis membrilor: a, b, i, u, big, small, strike, sub, sup

Copyright 2005-2018. Toate drepturile rezervate.
0.04